Telefoni - Langt mer enn å ringe

Mange tror det kun er mobiltelefonen som gjelder i dag, hvor tidligere løsninger og teknologi er utdatert. I IKT-nor vet vi at sannheten er annerledes. Det viktigste for oss er at telefoni gir deg flyt i hverdagen med fornøyde kunder og ansatte. Vi gir deg kommunikasjonsløsninger som løser dette!

Vi anbefaler deg ingen ting før vi kjenner din virksomhet. Derfor starter vi alltid med å kartlegge hvordan virksomheten fungerer med ansatte, avdelinger og samtalemønstere. Vi undersøker hvilke kommunikasjonsutfordringer dere møter i hverdagen. Deretter setter vi opp ryddige og smarte telefoniløsninger som sikrer flyt i både din og kundenes hverdag.

Tapte anrop fører til tap av kunder

Tapte anrop er ikke positivt for noen parter, du får som regel én mulighet til å gjøre et godt inntrykk. Du kjenner deg sikkert igjen i å bli satt over til vedkommende du søker, hvor du etter noen ring blir brutt. Våre telefoniløsninger gir deg full kontroll over anrop og mottakere, hvor du unngår å miste kundene ut av din rekkevidde.

Mobiltelefonen – en naturlig brikke i våre løsninger

Gjennom konseptet Unified Communications kan du integrere alle dine enheter i et felles nettverk med mobiltelefon, kontortelefon, nettbrett, internetttelefon og IPTV. De ansatte på kontoret ser om mobilbrukeren er ledig eller opptatt, og har mulighet til å gi beskjed angående hvem som ringer før samtalen blir satt over. Konseptet gir deg langt bedre kontroll over alle anrop, samtidig som du fjerner stress fra dine ansattes skuldre.

Lavere telefonregning for eksport- og importbedrifter

Ringer du mye utenlands finner vi muligheter for å ringe gratis til de fleste land. Har du avdelinger utenlands kan du benytte calling funksjon til f.eks Kina, samtidig som du ser når ansatte der er opptatt i samtaler eller ikke. Gjennom rådgivningen sammen med oss finner vi ut hva muligheten er hos deg og hva du kan spare.

Frigjør kapital og betjen det nyeste utstyret gjennom skreddersydde leieavtaler

IKT-nor ønsker å sørge for at du har den beste IKT-løsningen til enhver tid, uten at det gir deg de største økonomiske utfordringene. Derfor tilbyr vi deg å leie utstyret vi setter opp.

Når organisasjon din endrer seg eller ny teknologi kommer på markedet tilbyr vi dere en justert løsning. Løsningen kan erstatte eller supplere eksisterende utstyr og leieavtalen kan fortsette med justeringer enten i pris eller lengde. Leieavtalen kan også omfatte forsikring mot brann-, vann-, innbrudd, tyveri, skade, samt EDB- og montasjeforsikring.

Høy oppetid med lønnsomme serviceavtaler

Vi utfører årlig vedlikeholdsjekk av løsningene deres og gir jevnlig oppdatering om nyheter som gagner deres bedrift. For maksimal driftssikkerhet anbefaler vi at det tegnes en serviceavtale. Våre serviceavtaler består av en rekke tjenester som settes sammen for å dekke behovene deres.

Kunder med serviceavtale gis også 15% rabatt på utvidelser og annet tilleggsutstyr, samt egne kampanjepriser i perioder. Inkluderer også oppdatering av software slik at man til enhver tid har oppdatert system med de nyeste funksjonene.

Ta kontakt med oss

Kontaktpersoner

Shopping-cart

Handlekurv