Andre produkter og tjenester

IKT-nor er en komplett IT leverandør.  Vi levererer alt fra enkle komponenter til systemleveranser inklusive kabling og installasjon.

Vi drifter IT-systemene døgnet rundt, enten de befinner seg i dine lokaler eller i nettskyen. Gjennom proaktiv drift ser vi når det er aktuelt med endringer eller utvidelser av løsningene, før problemene oppstår. Dermed er dere til enhver tid sikret en optimal løsning.

Systemene våre kan integreres mot all CRM systemer (må støtte API) og vi gjør det enkelt for kunden å oppdatere/fornye seg gjennom gunstige leie/leasing avtaler.

Våre IT tjenester tilpasses din bedrifts behov hvor vi oppnår optimal sikkert basert på kost/nytte analyser. Etter avtale kommer vi på besøk og følger opp servere, nettverk og spørsmål fra den enkelte bruker.

Spar tid og penger på å outsource IT tjenestene

Du har mye å tjene på å sette ut dine it funksjoner. På den ene siden kan du benytte alle interne ressurser til å fokusere på din kjernevirksomhet. På den andre vil du ha alltid ha tilgang til den beste kompetansen og utstyret i markedet til enver tid. Vi setter opp allsidige løsninger som er optimal for din virksomhet. Vi ser ingen grunn til å overlesse deg med løsninger du ikke behøver.

Bredt tjenestespekter innen IT

Vårt tjenestespekter spenner seg fra å ta totalansvaret for din IT-drift til å bidra med de utvalgte tjenestene som gjør hverdagen din enklere. Vi sørger for at du har høy oppetid ved å overvåke og proaktivt drifte dine IT systemer. Har dere løsninger fra andre leverandører, kan vi ta ansvaret for å følge opp disse kontraktene.

Ta kontakt med oss for mer informasjon

Shopping-cart

Handlekurv