IKT – en lidenskap

Utviklingen endrer til stadighet hvordan vi kommuniserer med hverandre. I dag forventes kontakt og respons omgående. I IKT nor forandrer vi oss i takt med tiden og vet hvor og når du skal sette trykket. Vi er en gjeng som har vært i gamet lenge, noen vil si at vi er lidenskapelig opptatt av det vi driver med. Vår erfaring og lidenskap blir ditt fremste fortrinn når du har oss med på laget.

Vår erfaring kommer våre kunder til nytte

I IKT nor følger vi utviklingen tett hvor vår erfaring og forretningsforståelse sørger for at du betjener de beste løsningene. Alle de ansatte har lang fartstid i faget med erfaring fra Televerket, Telenor og Bravida. Vi har solid kunskap om alt fra serietelefoner med A,B,C knapper til dagens “Unified Communications” plattformer. Vi vet hvor kritisk kvaliteten på informasjon, sikkerhet og kommunikasjon er for norske bedrifter og etater.

Vi lever for fornøyde kunder

Mange av våre kundeforhold strekker seg langt tilbake i tid, det er vi stolte av. I tillegg til lidenskapen for faget er fornøyde kunder vår absolutt viktigste inspirasjonskilde. Derfor strekker vi oss langt for å opprettholde god kjemi i kundeforholdene våre.

Norges største leverandør av NEC telefoniløsninger

Gjennom en årekke har vi vært en av de fremste leverandørene av kommunikasjonløsningene til den verdensledende aktøren NEC. Gjennom oppkjøpet av Ateas NEC-portefølje er vi i dag Norges desidert største leverandør av NEC telefoni.

Shopping-cart

Handlekurv