Printere og multifunksjonsmaskiner

Vi setter opp skalerbare, proaktive og svært driftsikre printere og multifunksjonsmaskiner. Langt rimeligere enn du tror, separat eller integrert i din IT løsning

Behovene dine er det viktigste når vi installerer printere og kontormaskiner. Vi ser ingen grunn til å anbefale funksjonalitet og programvare virksomheten din ikke kan dra nytte av. Vi vil alltid lete etter den optimale løsningen for din bedrift.

Teknologien gjør jobben for deg

Scan dokumenter og få de rett inn på mobilen. Ta bilder med din smarttelefon og print ut direkte på kontoret. Send dokumenter hvor du vil, når du vil. Få full historikk og kontroll på hva du har sendt og ikke. Alt lagres direkte i en fil, i nettskyen om du ønsker det. Still inn for bokformater, brosjyrer, stifting og brukermanualer. I IKT-nor har vi teknologien som effektiviserer din papirflyt og dokumentkontroll.

Miljømessige og økonomiske fordeler med ECOSYS-konseptet

I IKT-nor bruker vi selv Kyocera skrivere og multifunksjonsmaskiner. Med Kyoceras ECOSYS-konsept oppnår du både miljømessige og økonomiske fordeler på bakgrunn av et utskrifssystem med svært lang levetid. Her kan du behandle hundretusenvis av utskrifter i løpet av maskines levetid. I tillegg reduserer du avfall og kutter kostnader til rekvisita. Driftsikkerheten er uten sidestykke, hvor langt dyrere og mer kjente merker ikke når opp på samme nivå.

Frigjør kapital og betjen det nyeste utstyret gjennom skreddersydde leieavtaler

IKT-nor ønsker å sørge for at du har den beste IKT-løsningen til enhver tid, uten at det gir deg de største økonomiske utfordringene. Derfor tilbyr vi deg å leie utstyret vi setter opp.

Når organisasjon din endrer seg eller ny teknologi kommer på markedet tilbyr vi dere en justert løsning. Løsningen kan erstatte eller supplere eksisterende utstyr og leieavtalen kan fortsette med justeringer enten i pris eller lengde. Leieavtalen kan også omfatte forsikring mot brann-, vann-, innbrudd, tyveri, skade, samt EDB- og montasjeforsikring.

Høy oppetid med lønnsomme serviceavtaler

Vi utfører årlig vedlikeholdsjekk av løsningene deres og gir jevnlig oppdatering om nyheter som gagner deres bedrift. For maksimal driftssikkerhet anbefaler vi at det tegnes en serviceavtale. Våre serviceavtaler består av en rekke tjenester som settes sammen for å dekke behovene deres.

Kunder med serviceavtale gis også 15% rabatt på utvidelser og annet tilleggsutstyr, samt egne kampanjepriser i perioder. Inkluderer også oppdatering av software slik at man til enhver tid har oppdatert system med de nyeste funksjonene.

Ta kontakt med oss

Kontaktpersoner

Shopping-cart

Handlekurv