Overvåkning og sikkerhetsløsninger - Vi sikrer dine verdier

Vi gir deg bransjeledende sikkerhets- og overvåkingsløsninger som ivaretar dine verdier på en best mulig måte. Enten det gjelder bedrift, hus eller hytte, så leverer vi rimelige sikkerhetsløsninger som tilfredsstiller dine behov.

Vi starter alltid med å ta hensyn til behovene dine. Vi setter oss godt inn i hvordan virksomheten din fungerer, og kartlegger nøye hvilke verdier du skal sikre. Deretter setter vi opp effektive sikkerhets- og overvåkingssystemer som gjør deg trygg.

Forebygg kriminalitet og sikre dine eiendeler

Video-Overvåking er i dag en av de beste løsningene når du skal forebygge kriminalitet. Fordelene med godt planlagte overvåkingsløsninger i tillegg til kursing av ansatte, vil på kort og lang sikt gi økonomisk gevinst. Via internett kan du fra hvor som helst i verden ha kontakt med og se bilder av dine ansatte og familiemedlemmer. Foruten å forhindre og avdekke kriminalitet vil videovervåking også raskt verifisere om du mottar riktig antall kolli ved vareleveringer.

Ta kontrollen over sikkerheten med mobiltelefonen

Via en egen app til mobilen får du full innsikt i overvåkningen. Her kan du kan låse og låse opp dører, skru av og på alarmer. I tillegg får du full kontroll over historiske data. Kameraene tar opp ved bevegelse. Søk opp aktuelle tidsrom, zoom inn og ta stillbilder. Videovervåkning gir deg kontroll og ro når du ikke er tilstede.

Unngå svinn og industrispionasje

Ved å instalere adgangskontroll kan du velge hvilken områder i bedriften ansatte skal ha tilgang til. Ønsker du for eksempel at ansatte ikke skal oppholde seg i enkelte områder etter kontortid, kan du sette grenser for dette. Du vil inneha full oversikt over hvilke personer som har oppholdt seg i bygget til ethvert klokkslett.

Frigjør kapital og betjen det nyeste utstyret gjennom skreddersydde leieavtaler

IKT-nor ønsker å sørge for at du har den beste løsningen til enhver tid, uten at det gir deg de største økonomiske utfordringene. Derfor tilbyr vi deg å leie utstyret vi setter opp.

Når organisasjon din endrer seg eller ny teknologi kommer på markedet tilbyr vi dere en justert løsning. Løsningen kan erstatte eller supplere eksisterende utstyr og leieavtalen kan fortsette med justeringer enten i pris eller lengde. Leieavtalen kan også omfatte forsikring mot brann-, vann-, innbrudd, tyveri, skade, samt EDB- og montasjeforsikring.

Høy oppetid med lønnsomme serviceavtaler

Vi utfører årlig vedlikeholdsjekk av løsningene deres og gir jevnlig oppdatering om nyheter som gagner deres bedrift. For maksimal driftssikkerhet anbefaler vi at det tegnes en serviceavtale. Våre serviceavtaler består av en rekke tjenester som settes sammen for å dekke behovene deres.

Kunder med serviceavtale gis også 15% rabatt på utvidelser og annet tilleggsutstyr, samt egne kampanjepriser i perioder. Inkluderer også oppdatering av software slik at man til enhver tid har oppdatert system med de nyeste funksjonene.

Ta kontakt med oss

Kontaktpersoner

Shopping-cart

Handlekurv