IKT-nor - Din dedikerte IT leverandør

Vi drifter IT-systemene døgnet rundt, enten de befinner seg i dine lokaler eller i nettskyen. Gjennom proaktiv drift ser vi når det er aktuelt med endringer eller utvidelser av løsningene, før problemene oppstår. Dermed er dere til enhver tid sikret en optimal løsning

Våre IT tjenester tilpasses din bedrifts behov hvor vi oppnår optimal sikkert basert på kost/nytte analyser. Etter avtale kommer vi på besøk og følger opp servere, nettverk og spørsmål fra den enkelte bruker.

Spar tid og penger på å outsource IT tjenestene

Du har mye å tjene på å sette ut dine it funksjoner. På den ene siden kan du benytte alle interne ressurser til å fokusere på din kjernevirksomhet. På den andre vil du ha alltid ha tilgang til den beste kompetansen og utstyret i markedet til enver tid. Vi setter opp allsidige løsninger som er optimal for din virksomhet. Vi ser ingen grunn til å overlesse deg med løsninger du ikke behøver.

Bredt tjenestespekter innen IT

Vårt tjenestespekter spenner seg fra å ta totalansvaret for din IT-drift til å bidra med de utvalgte tjenestene som gjør hverdagen din enklere. Vi sørger for at du har høy oppetid ved å overvåke og proaktivt drifte dine IT systemer. Har dere løsninger fra andre leverandører, kan vi ta ansvaret for å følge opp disse kontraktene.

Frigjør kapital og betjen det nyeste utstyret gjennom skreddersydde leieavtaler

IKT-nor ønsker å sørge for at du har den beste IKT-løsningen til enhver tid, uten at det gir deg de største økonomiske utfordringene. Derfor tilbyr vi deg å leie utstyret vi setter opp.

Når organisasjon din endrer seg eller ny teknologi kommer på markedet tilbyr vi dere en justert løsning. Løsningen kan erstatte eller supplere eksisterende utstyr og leieavtalen kan fortsette med justeringer enten i pris eller lengde. Leieavtalen kan også omfatte forsikring mot brann-, vann-, innbrudd, tyveri, skade, samt EDB- og montasjeforsikring.

Høy oppetid med lønnsomme serviceavtaler

Vi utfører årlig vedlikeholdsjekk av løsningene deres og gir jevnlig oppdatering om nyheter som gagner deres bedrift. For maksimal driftssikkerhet anbefaler vi at det tegnes en serviceavtale. Våre serviceavtaler består av en rekke tjenester som settes sammen for å dekke behovene deres.

Kunder med serviceavtale gis også 15% rabatt på utvidelser og annet tilleggsutstyr, samt egne kampanjepriser i perioder. Inkluderer også oppdatering av software slik at man til enhver tid har oppdatert system med de nyeste funksjonene.

Utvalgte produkter

Ta kontakt med oss

Kontaktpersoner

Shopping-cart

Handlekurv