AV løsninger - Kontroll på lyd og bilde

Vi gir deg fleksible Audio-/Videoløsninger til møterom og rettsaler. Vi sørger for at du får de beste opplevelsene når det kommer til lyd og bilde, samtidig som du har full kontroll på kostnadnene.

Vi starter alltid med å ta hensyn til behovene dine. Derfor setter vi oss godt inn i hvordan virksomheten din fungerer samt kartlegger nøye hvilke krav du må dekke. Våre erfaringer innen feltet legger grunnlaget for flyt i din møtevirksomhet.

Kompakte og integrerte lyd og bildeløsninger

På innsiden av møteveggene er mulighetene omtrent uendelige. Om du ønsker en enkel, rimelig pakke eller et kompromissløst system, så finner vi de mest optimale lyd og bildeløsningene innenfor dine rammer.

Unngå rot i møteromsbookingen

Opplever du utfordringer med dobbelbooking av møterom? Vi setter opp rimelige og ryddige bookingsystemer for møte- og konferanserom, der brukerne enkelt kan se på hvem som skal benytte rommet på infotavlen utenfor.

Skreddersydde AV løsninger til rettssaler

Benytt sikre mikrofonsystemer med bordmikrofoner og eksterne høyttalere. Via dommerbordet styrer du hvem som skal snakke samt vitner kan ringes opp. Når vitner snakker lavt, kan du skru opp lyden.

Noen rettssaler utstyrer vi med tolkeboks. I denne er det gjerne plass til to tolker. Tolkeboksen er lydtett, men har vinduer ut mot rettssalen. Tolkerne sitter med hvert sitt hodesett og mikrofon. Herfra kan de heve eller senke volumet eller bytte kanal, avhengig av hvilket språk det snakkes.

Når et vitne med fremmedspråk forklarer seg, får tolken vedkommendes stemme i sine hodetelefoner og tolker direkte i sin mikrofon. Delegatene (deltakere) som trenger tolkning, tar på hodetelefonene og får dermed tolkningen oversatt til sitt språk.

Tolking kan være både konsekutiv eller simultan. Dette krever spesielt teknisk utstyr, noe vi leverer. Denne typen tolking krever to eller flere tolker avhengig av oppdragets art og varighet.

Frigjør kapital og betjen det nyeste utstyret gjennom skreddersydde leieavtaler

IKT-nor ønsker å sørge for at du har den beste IKT-løsningen til enhver tid, uten at det gir deg de største økonomiske utfordringene. Derfor tilbyr vi deg å leie utstyret vi setter opp.

Når organisasjon din endrer seg eller ny teknologi kommer på markedet tilbyr vi dere en justert løsning. Løsningen kan erstatte eller supplere eksisterende utstyr og leieavtalen kan fortsette med justeringer enten i pris eller lengde. Leieavtalen kan også omfatte forsikring mot brann-, vann-, innbrudd, tyveri, skade, samt EDB- og montasjeforsikring.

Høy oppetid med lønnsomme serviceavtaler

Vi utfører årlig vedlikeholdsjekk av løsningene deres og gir jevnlig oppdatering om nyheter som gagner deres bedrift. For maksimal driftssikkerhet anbefaler vi at det tegnes en serviceavtale. Våre serviceavtaler består av en rekke tjenester som settes sammen for å dekke behovene deres.

Kunder med serviceavtale gis også 15% rabatt på utvidelser og annet tilleggsutstyr, samt egne kampanjepriser i perioder. Inkluderer også oppdatering av software slik at man til enhver tid har oppdatert system med de nyeste funksjonene.

Ta kontakt med oss

Kontaktpersoner

Shopping-cart

Handlekurv